Ads 468x60px

Labels

17 Şubat 2012 Cuma

17/2/12 Uploded.to Premium

17/2/12 Uploded.to Premium
http://adf.ly/5Z0qU (2x)
http://adf.ly/5Z1lF (1x)


[!] Bu accountlar ölmüştür.Yeni uploaded.to premium accountları çıkar çıkmaz sitemizde olacaktır.Takipte kalın.

6 Comment::

  1. Ya dostum bir sorum olacak. şu uploaded to premiumların tamamı traffik hatası veriyor. bu nasıl iştir anlamadım. şu ana kadar bir kere bundan premium kullanmış değilim. bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir ?

    YanıtlaSil
  2. Ya dostum bir sorum olacak. şu uploaded to premiumların tamamı traffik hatası veriyor. bu nasıl iştir anlamadım. şu ana kadar bir kere bundan premium kullanmış değilim. bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir ?

    YanıtlaSil
  3. Uploaded.to premium accountlara bir download sınırı koymuştur.Yani belirli bir gb limitini aşarsa bi account limit hatası verir ve çok kişi giriş,indirme yaptığı için çabuk doluyor.Yenileri eklendikçe koyuyoruz.

    YanıtlaSil
  4. Cevap için teşekkürler. lakin bu durum hep oluyor. mesela saat 12' yi bir kaç dakka geçiçinde o güne ait en yeni premiumlar bile bu hatayı veriyor. o saniye içerisinde 10 gb download nasıl bitiyorki.

    YanıtlaSil
  5. bütün cokieler patlamış.. Yenisi varmı Acaba?
    teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. @Bir iki dakika içinde olmuyor o Premium accout paylaşan siteler genelde bir gün öncesinin accountlarını bir gün sonranınmış gibi gösterir.O yüzden çabuk bitiyor.


    @Geri bildiriminiz için teşekkürler.Şuanda uploaded.to bulamadık ancak ulaştığımız anda siteye ekleyeceğiz.Diğer premiumu verilen sitelerden indirmeyi deneyebilirsiniz.İyi akşamlar.

    YanıtlaSil

Eğer çalışmayan hesap varsa yorumda belirtin üstünü çizelim veya sadece teşekkür edebilirsiniz.Bizden önce çalışan hesap bulursanız paylaşmayı unutmayın.


If you comment on the account does not work you can specify the top of the draw, or just thank you.Please share if you find accounts of employees.